Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Οκτωβρίου 2022 Η σχολική εορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Αρχικά έγινε η  ανάγνωση του μηνύματος της Υπουργού Παιδείας από τη διευθύντρια του σχολείου μας κα Δήμητρα Κώρου. Στη συνέχεια οι συνάδελφοι, Μαυροειδή Ιωάννα και Αγγελόπουλου Χριστίνα  συνδυάζοντας την ιστορική αφήγηση και την ποιητική απαγγελία των μαθητών με πληθώρα διαφανειών παρουσίασης,  καθώς και με βιντεοπροβολή των μαύρων χρόνων της κατοχής έως την απελευθέρωση της Ελλάδος στις 12 Οκτωβρίου 1944, παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο τα ιστορικά γεγονότα.

Ακολούθησε η παράδοση της σημαίας και η απονομή αριστείων και βραβείων στους μαθητές που αρίστευσαν και πρώτευσαν. Η γιορτή έκλεισε με τον «Εθνικό ύμνο»

Ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστεί τα παιδιά που πήραν μέρος στη γιορτή,  τις προαναφερθείσες υπεύθυνες καθηγήτριες που διοργάνωσαν με ζήλο τη γιορτή,  τη συνάδελφο των καλλιτεχνικών Μυλωνά Βασιλική που επιμελήθηκε του σκηνικού αναδεικνύοντας  τις δημιουργίες των μαθητών του σχολείου μας, καθώς και τους μαθητές του Λυκείου που βοήθησαν  στη μικροφωνική εγκατάσταση.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο